Σιγά σιγά έχουν αρχίσει και γίνονται γνωστές κάποιες λεπτομέρειες του Μουντιάλ 2030, των έξι χωρών και τριών ηπείρων.

Σιγά σιγά έχουν αρχίσει και γίνονται γνωστές κάποιες λεπτομέρειες του Μουντιάλ 2030, των έξι χωρών και τριών ηπείρων.

Στην ιστοσελίδα της η FIFA δίνει ένα πρώτο περίγραμμα του ημερολογίου, όπως αναφέρουν οι ισπανικές εφημερίδες «Marca» και «Mundo Deportivo» για μια διοργάνωση που θα ξεκινήσει στις 8 ή 9 Ιουνίου με τους εναρκτήριους αγώνες σε Ουρουγουάη, Αργεντινή και Παραγουάη, στο Μοντεβιδέο, το Μπουένος Άιρες και την Ασουνσιόν.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο -των 48 ομάδων και 104 αγώνων-, θα μεταφερθεί στη συνέχεια στην Ευρώπη, με την επίσημη τελετή έναρξης και τον εναρκτήριο αγώνα να έχουν προγραμματιστεί για τις 13 ή 14 Ιουνίου 2030.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες των άλλων ομάδων στους ομίλους της Ουρουγουάης, της Αργεντινής και της Παραγουάης. Οι δεύτερες συναντήσεις αυτών των ομάδων θα γίνουν στις 21 και 22 Ιουνίου.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 21 Ιουλίου, δηλαδή σχεδόν ενάμισι μήνα μετά τον πρώτο αγώνα. Ένα πρόγραμμα που πάντως ενδέχεται να έχει αλλαγές.

Οι Ισπανοί πιστεύουν ότι ο τελευταίος αγώνας της κορυφαίας διοργάνωσης θα γίνει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», το Μαρόκο θέλει να τον φιλοξενήσει στο νέο γήπεδο που θα κατασκευάσει στην Καζαμπλάνκα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!