Ο Μαρσέλο πέτυχε ένα εντυπωσιακό ψαλιδάκι στη προπόνηση της Φλουμινένσε το οποίο δημοσίευσε στο Instagram.

Ποιος είπε πως η τέχνη του ποδοσφαίρου ξεχνιέται;  Ο Μαρσέλο σε ηλικία 35 χρονών έβαλε ένα γκολ στη προπόνηση του Φλουμινένσε και αμέσως έγινε..viral.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

To ποιόν του Μαρσέλο το είδαμε τόσα χρόνια στη Ρεάλ και τη τεχνική κατάρτιση που διαθέτει. Για λίγο τον θαυμάσαμε και στα ελληνικά γήπεδα που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού. Και σε αυτές τις λίγες εμφανίσεις είδαμε κάποιες στιγμές μαγείας.

Τώρα ο Βραζιλιάνος μπακ έχει επιστρέψει στη χώρα του για χάρη της Φλουμινένσε. Στην προπόνηση της ομάδας πέτυχε ένα εντυπωσιακό ψαλιδάκι το οποίο ανέβασε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Mέχρι στιγμής 22 ματς με 2 γκολ και 1 ασίστ με τη φανέλα της βραζιλιάνικης ομάδας.

Δείτε το βίντεο:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ