Ο Λούις Ενρίκε είναι πεπεισμένος πως η Παρί θα βρει ξανά τον εαυτό της μετά από το κακό ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει.

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, δήλωσε σήμερα (7/10) ότι είναι «πεπεισμένος» ότι η ομάδα του θα «πετύχει», τρεις ημέρες μετά την ήττα από τη Νιούκαστλ (4-1) στο Champions League.

«Ξέρεις πόσα χρόνια είμαι προπονητής στο υψηλότερο επίπεδο; Αρκετά. Μερικές φορές γίνονται λάθη στις προπονήσεις, μερικές φορές κάνουν οι παίκτες. Πρέπει να ψάξω τον καλύτερο τρόπο για να παίξουμε», είπε ο Λουίς Ενρίκε ενόψει του αυριανού (8/10) αγώνα με τη Ρεν.

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι λαθών για όλους. Όλοι κάνουμε λάθη. Έχω εμπιστοσύνη σε αυτό που βλέπω. Είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε», συνέχισε ο προπονητής, του οποίου η επιλογή συστήματος στο 4-2-4 επικρίθηκε μετά τη βαριά ήττα στο Νιούκαστλ τη 2η αγωνιστική του Champions League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με τον Λουίς Ενρίκε, «το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει καθόλου τη διαφορά των δύο ομάδων», αλλά «τα λάθη μας κόστισαν γκολ».

«Στην καριέρα μου έχω χάσει μερικές φορές με μεγάλη διαφορά, αλλά αυτό ήταν ένα περίεργο ματς. Μου άρεσε η συμπεριφορά της ομάδας μου», υπογράμμισε ο Ισπανός προπονητής.

«Οι ιδέες του παιχνιδιού πρέπει να μας επιτρέπουν να κυριαρχούμε στον αγώνα. Θέλουμε να πάρουμε τρόπαια, δεν φοβάμαι να το πω. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα είμαι εγώ ο…ένοχος», πρόσθεσε ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, 5η στη Ligue 1 με 12 βαθμούς, πριν την 8η αγωνιστική.

Ερωτηθείς για την κατάσταση του Κιλιάν Μπαπέ, ο Λουίς Ενρίκε διαβεβαίωσε ότι είναι στο «100%»:

«Οι παίκτες περνούν από διαφορετικές καταστάσεις. Δεν είναι ούτε σούπερμαν όταν σκοράρει οκτώ γκολ ούτε ένας κανονικός παίκτης όταν δεν σκοράρει. Όλα δεν είναι άσπρο ή μαύρο, υπάρχουν αποχρώσεις. Είναι καθοριστικός παίκτης για εμάς», συμπλήρωσε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!