Πρώτος MVP της Ευρωλίγκα ο Άλεκ Πίτερς του Ολυμπιακού που με τους 17 πόντους και τα 10 ριμπάουντ συνέβαλε τα μέγιστα για το σπουδαίο διπλό κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Άλεκ Πίτερς αναδείχθηκε MVP της 1ης αγωνιστικής στην κανονική σεζόν 2023-24 της EuroLeague.

«Ο Πίτερς οδήγησε τον Ολυμπιακό στην νίκη παράταση εκτός έδρας με 78-88 απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Πίτερς ηγήθηκε των “κόκκινων” με 17 πόντους και πήρε 10 ριμπάουντ για να καταγράψει το πρώτο του double doyble στην 146η εμφάνισή του στην EuroLeague. Ο Πίτερς πρόσθεσε 4 ασίστ, 4 κλεψίματα», αναφέρει η ιστοσελίδα της Euroleague και συνεχίζει:

«Ο Νίκολα Μίροτιτς της Αρμάνι Μιλάνο, ο Μάικ Τζέιμς της Μονακό, ο Σέιν Λάρκιν της Ανατολού Εφές, ο Χουάντσο Έρνανγκόμεθ του Παναθηναϊκού και ο Λορέντζο Μπράουν της Μακάμπι Τελ Αβίβ, συμπληρώνουν τις κορυφαίες ατομικές επιδόσεις στην 1η αγωνιστική».

https://twitter.com/EuroLeague/status/1710612124584534347

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!