Κάτοικος Νιούκαστλ θα παραμείνει ως το 2028 ο Μπρούνο Γκιμαράες με μια αστρονομική ρήτρα αποδέσμευσης.

Κάτοικος Νιούκαστλ θα παραμείνει ως το 2028 ο Μπρούνο Γκιμαράες.

Συγκεκριμένα, η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε πως ο Βραζιλιάνος μέσος επέκτεινε το συμβόλαιό του, βάζοντας την υπογραφή του έως το 2028. Μάλιστα, η ρήτρα αποδεσμευσής του ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκιμαράες:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Οι οπαδοί με έκαναν να αισθανθώ σαν το σπίτι μου από την πρώτη μέρα εδώ και νιώθω πάρα πολύ αγαπητός».

Αξίζει να αναφερθεί πως η Νιούκαστλ απέκτησε τον Βραζιλιάνο από τη Λιόν το καλοκαίρι του 2022 με 42,10 εκατομμύρια ευρώ. Με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας έχει 67 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 11 γκολ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!