Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για τον αγώνα κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, τη σημαντικότητα του βαθμού της ισοπαλίας αλλά και τη σημαντικότητα των αγώνων με την Ρεν.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για τον αγώνα κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, τη σημαντικότητα του βαθμού της ισοπαλίας αλλά και τη σημαντικότητα των αγώνων με την Ρεν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Ήταν ένα παιχνίδι που είχε αρκετές εναλλαγές στον ρυθμό. Όσον αφορά τον έλεγχο. Σε όλη τη διάρκεια καμία ομάδα δεν μπορούσε να ελέγξει το παιχνίδι. Υπήρχαν πολλοί χώροι και από τις δύο πλευρές. Μάλλον αυτό είναι προϊόν κούρασης που είναι και φυσιλογικό. Και να μιλήσω για τη δική μου ομάδα, στην άμυνα της ομάδας μου παίζει συνεχόμενους αγώνες, λόγω των τραυματισμών που έχουμε.

Πήγαινε η μπάλα από την άμυνα την επίθεση. Καταφέραμε να ανταποκριθούμε και να διεκδικήσουμε τη νίκη γιατί αυτός ήταν ο στόχος μας, δεν το καταφέραμε αλλά σίγουρα είναι καλός ο βαθμός της ισοπαλίας γιατί παίζαμε κόντρα σε μία καλή ομάδα με πολύ δυνατή έδρα».

Τι σημαίνει για την ομάδα πως δεν δέχτηκε γκολ και πάει με τέσσερις βαθμούς:

«Το σκεπτικό μας σε όλα τα παιχνίδια είναι να διεκδικούμε το καλύτερο που μπορούμε. Πρέπει να διεκδικήσουμε κάθε παιχνίδι στον όμιλο μας. Προσπαθήσαμε και σήμερα. Είναι ένας ισορροπημένος όμιλος. Τα επόμενα παιχνίδια με την Ρεν θα έχουν τεράστιο ενδιαφέρον. Θεωρητικά είναι ίσως και η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου.

Αυτή τη στιγμή περιμένουμε να ολοκληρώσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις με το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Γιατί προερχόμαστε μετά από πολλά παιχνίδια σημαντικά, αρκετά υψηλού ρυθμού και μεγάλη κούραση και ένα μεγάλο ταξίδι που ουσιαστικά είμαστε τέσσερις μέρες εδώ και θα πρέπει να προετοιμαστούμε για να ολοκληρώσουμε αυτό το κομμάτι του πρωταθλήματος με τον καλύτερο τρόπο και στη συνέχεια στη διακοπή να ξεκουραστούμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!