Ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος και προηγείται 1-0 της Μπάτσκα Τόπολα χάρη στο γκολ του Γιώργου Μασούρα στο 16ο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος και προηγείται 1-0 της Μπάτσκα Τόπολα χάρη στο γκολ του Γιώργου Μασούρα στο 16ο λεπτό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

O Φορτούνης άπλωσε εξαιρετικά το παιχνίδι, βρήκε τον Ποντένσε, εκείνος σέντραρε στον Μασούρα που μία πανέμορφη κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Δείτε το γκολ με το οποίο ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας;