Χωρίς τον Μουσταφά Φαλ θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο.

Με έναν… ουσιαστικά «καθαρόαιμο» σέντερ, τον Νίκολα Μιλουτίνοβ, στη δωδεκάδα θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός αύριο, Παρασκευή (6/10, 21:15), στην πρεμιέρα της Euroleague, με τον Παναθηναϊκό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Μουσταφά Φαλ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες, δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα, στο ευρωπαϊκό ντέρμπι «αιωνίων». Η απόφαση αυτή είναι οριστική και ελήφθη σήμερα (5/10), στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του Πειραιά πριν την 1η αγωνιστική, στη Euroleague.

O τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, αφού συμβουλεύτηκε το ιατρικό τιμ, αποφάσισε να προστατέψει τον Γάλλο διεθνή. Όπως όλα δείχνουν στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού θα δηλωθεί ο Ίγκνας Μπραζντέικις, αν και δεν είναι έτοιμος, καθώς αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Πειραιά και δεν έχει συμμετάσχει στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκων». Ο Λιθουανός θα κληθεί να αγωνιστεί για κάποιο χρονικό διάστημα στο «3». Έτσι ώστε ν’ ανέβει στο «4» ο Παπανικολάου και στο «5» ο Σίκμα, για να μπορέσει να πάρει ανάσες ο Μιλουτίνοφ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!