Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ανέφερε πως ο Ολυμπιακός έχασε τον έλεγχο μετά την αποβολή και το πρώτο γκολ που δέχθηκε.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ανέφερε πως ο Ολυμπιακός έχασε τον έλεγχο μετά την αποβολή και το πρώτο γκολ που δέχθηκε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην κάμερα της COSMOTE TV:

Για το τι γεύση τού αφήνει το 2-2:

«Το παιχνίδι μοιάζει σαν να ήταν πολλά παιχνίδια. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, με τον έλεγχο του παιχνιδιού, προηγηθήκαμε κι η ομάδα ήταν αρκετά ενωμένη και συγκεντρωμένη, κρατώντας τον έλεγχο. Στη συνέχεια, δεχθήκαμε το πρώτο γκολ που μας άγχωσε κάπως, γίναμε νευρικοί.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ομάδα μετά από αυτό νομίζω όμως, ότι παρέμεινε ενωμένη και προσπάθησε φυσικά να κρατήσει το αποτέλεσμα. Φυσικά, μας έκανε κακό το γκολ που δεχθήκαμε, όπως κι η αποβολή, κι από εκείνο το σημείο και μετά πραγματικά χάσαμε τον έλεγχο στο παιχνίδι.

Το δεύτερο γκολ του αντιπάλου μας δεν ξέρουμε αν είναι κι οφσάιντ, ωστόσο είναι ένα αποτέλεσμα που δεν περιμέναμε και δεν επιθυμούσαμε».

Για το πώς διαμορφώνονται τα δεδομένα στον όμιλο για την πρόκριση:

«Έχουμε τέσσερα παιχνίδια ακόμα, βρισκόμαστε σ’ ένα όμιλο που πολλά μπορούν να συμβούν. Θα διεκδικήσουμε όσους περισσότερους βαθμούς κι όταν τελειώσει η φάση των ομίλων θα δει ο καθένας πού αξίζει να είναι βρίσκεται.

Αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να μας χρησιμεύσει σαν μάθημα και κυρίως όταν βρισκόμαστε στη δυνατή μας κατάσταση μέσα στο παιχνίδι να είμαστε πιο καταιγιστικοί, να βάζουμε περισσότερα γκολ, γιατί είχαμε τις ευκαιρίες. Έτσι, το σκορ να είναι μεγαλύτερο, γιατί είσαι στην Ευρώπη κι οποιοδήποτε λάθος μπορείς να το πληρώσεις, όπως σήμερα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!