Στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός μπορεί να διαθέτει την καλύτερη άμυνα έως τώρα, αλλά στην Ευρώπη... μπάζει.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός μπορεί να διαθέτει την καλύτερη άμυνα έως τώρα, αλλά στην Ευρώπη… μπάζει. Μετά τα τρία γκολ που δέχθησαν στην έδρα τους από τη Φράιμπουργκ, χάνοντας στο τέλος το παιχνίδι (2-3), η αδυναμία στα μετόπισθεν κόστισε στους «ερυθρόλευκους» μια νίκη και δύο βαθμούς, που για 90 λεπτά φαίνονταν δικά τους. Μπάτσκα Τόπολα – Ολυμπιακός 2-2

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η πειραϊκή ομάδα προηγήθηκε με 2-0 στη Σερβία απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα, αλλά η αγωνιστική καθίζηση στο β΄ ημίχρονο και το λάθος του Ντόη, που άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες, έφερε το τελικό 2-2, την ώρα που η Γουέστ Χαμ περνούσε νικηφόρα από τη Γερμανία (2-1 τη Φράιμπουργκ) και τέθηκε επικεφαλής του Α΄ ομίλου στο Europa League.

Τα highlights του αγώνα
Οι λεπτομέρειες του αγώνα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπενουά Μπαστιέν (Γαλλία) Μπάτσκα Τόπολα – Ολυμπιακός 2-2

ΚΟΚΚΙΝΗ: 71΄ Ντόη Μπάτσκα Τόπολα – Ολυμπιακός 2-2

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πασχαλάκης

Οι συνθέσεις

ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ (Ζλάτκο Λάζετις): Ίλιτς. Τσβέτσκοβιτς, Κάλουσιτς, Άντονιτς (79΄ Βούλιτς), Πέτροβιτς, Ράντιν (), Στόγιτς, Ντάκοβατς, Στάνιτς (80΄ Πάντοβιτς), Γιοβάνοβιτς, Ράκονιατς (90΄ Βλαλούκιν).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόη, Ρέτσος, Κίνι, Καμαρά, Έσε, Φορτούνης (74΄ Αλεξανδρόπουλος), Ποντένσε (62΄ Σολμπάκεν), Μασούρας (62΄ Γιόβετιτς), Ελ Κααμπί (74΄ Πορόσο).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!