Ο πάντα αφοπλιστικός Μάριο Μπαλοτέλι σχολίασε για το αν ποτέ θα αγωνιζόταν στη Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο πάντα εκρηκτικός και αφοπλιστικός Μάριο Μπαλοτέλι έδωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του μοναδικές απαντήσεις σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τη Παρί Σεν Ζερμέν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ιταλός επιθετικός έχει περάσει από τα πάντα στον χώρο του ποδοσφαίρου. Από την περίοδο που μεγάλο ταλέντο, τους τραυματισμούς και τον εκκεντρικό του χαρακτήρα . Πάντα όμως παρέμενε αυθεντικός. Πρόσφατα του έγινε μια απλή ερώτηση για τον αν θα αγωνιζόταν στη Παρί Σεν Ζερμέν.  μπαλοτέλι

Ο ίδιος απάντησε:

«Τι θα γινόταν αν με καλούσε η Παρί; Για κανένα λόγο δεν θα πήγαινα, δεδομένου ότι έπαιζα στη Νις και την Μαρσέιγ. Και αν σου προφέρουν 10 εκατομμύρια; Φυσικά! Σε αυτήν την περίπτωση θα δεχόμουν. Για 10 εκατ. θα πήγαινα και στην ομάδα του αδελφού μου».

Για την ιστορία η ομάδα του αδερφού του είναι η Rovato που αγωνίζεται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Ιταλίας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!