Ο Αλμέιδα μετά το τέλος της αναμέτρησης είπε τις πρώτες του σκέψεις για την αναμέτρηση στο συνδρομητικό κανάλι.

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος, δημιούργησε φάσεις και ισοφάρισε με τον Βίντα για το τελικό 1-1. Μια ισοπαλία που θα μπορούσε να είναι και νίκη βάση του αγώνα, αλλά η Ένωση βολεύεται και με το χ. αλμέιδα

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Και αυτό γιατί είναι μόνη πρώτη στον όμιλο του… Champions League μετά και την ισοπαλία της Μαρσέιγ με τη Μπράιτο.

Ο Αλμέιδα μετά το τέλος της αναμέτρησης είπε τις πρώτες του σκέψεις για την αναμέτρηση στο συνδρομητικό κανάλι:

«Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι, ένα δύσκολο ματς κόντρα σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Γνωρίζαμε πως μπροστά είναι επικίνδυνοι αλλά τους ελέγξαμε αρκετά καλά. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλύτερα».

«Νομίζω πως η αυτοπεποίθηση μας ήταν αρκετά ψηλή. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ισοφαρίσαμε, ψάξαμε το 2-1 αλλά παίξαμε κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!