Ο Βινίσιους Τζούνιορ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του Τζουντ Μπέλινγκχαμ.

Την αποθέωση γνώρισε χθες ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ, αφού ο 20χρονος σταρ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στην Ιταλία επί της Νάπολι με 3-2, στην 2η ημέρα του 3ου ομίλου του Champions League.

Συγκεκριμένα, Ο Άγγλος μέσος, ο οποίος μετακόμισε το καλοκαίρι στη Μαδρίτη από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, έδωσε ασίστ στο πρώτο γκολ, ενώ πέτυχε το δεύτερο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με αφορμή αυτή την εμφάνιση, ο Βινίσιους Τζούνιορ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αξία του Μπέλινγκχαμ:

«Πραγματικά θεωρώ πως ο Τζουντ είναι ο νέος ηγέτης μας. Για αυτό τον ήθελα στην ομάδα. Πέρυσι σχεδόν κάθε ημέρα του έστελνα μηνύματα και τον προέτρεπα να έρθει στην Μαδρίτη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!