Ο Άνταμ Λαλάνα έθεσε τον πήχη ψηλά τόσο για τον ίδιο όσο και για τη Μπράιτον αναφορικά με την επόμενη χρονιά.

Ο Ανταμ Λαλάνα παραμένει ακμαίος αγωνιστικά και συνεχίζει την καριέρα του στην Premier League, καθώς επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Μπράιτον έως το επόμενο καλοκαίρι.

Ο 35χρονος Άγγλος μέσος είχε πραγματοποιήσει πέρσι 18 συμμετοχές με τρία γκολ και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των «γλάρων».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Λαλάνα έκλεισε το καλοκαίρι τρία χρόνια στην Μπράιτον, έχοντας υπογράψει το 2020 ως ελεύθερος από τη Λίβερπουλ και σε αυτό το διάστημα έχει προλάβει να «γράψει» 74 επίσημες συμμετοχές.

Τη φετινή σεζόν η Μπράιτον θα είναι ακόμη πιο δυνατή και ο Λαλάνα έβαλε τον πήχη ψηλά:

«Η περασμένη σεζόν ήταν επιτυχημένη και πετύχαμε μια θέση στα κύπελλα Ευρώπης. Τη φετινή σεζόν είμαστε πιο δυνατοί και ο μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση της 4ης θέσης και η συμμετοχή στο Champions League».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!