ΑΕΚ: Η αποστολή του Αγιαξ για το ματς με την «Ένωση» για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Αγιαξ αναζητά μία νέα αρχή, καθώς η ιστορική ομάδα του Αμστερνταμ εξακολουθεί να απογοητεύει τη φετινή σεζόν. Η αυριανή αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League, βρίσκεται σε αγωνιστική κάμψη και η αναμέτρηση στην Αθήνα μοιάζει με ευκαιρία για μια καλή εμφάνιση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η αποστολή του «Αίαντα» αναχώρησε σήμερα για την Αθήνα, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» για την 2η αγωνιστική του Europa League. Στην αποστολή ο Μορίς Στάιν συμπεριέλαβε 23 παίκτες, με μοναδική απουσία τον Σιλβάνο Βος, ο οποίος είχε αποβληθεί στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ.

Στην αποστολή του Άγιαξ συμμετέχουν οι: Γκόρτερ, Πάσφεϊρ, Ραμάι, Γκάει, Χάτο, Μέντιτς, Σόσα, Άβιλα, Σούταλο, Τέιλορ, Φαν Ντεν Μπούμεν, Ταχίροβιτς, Μπέργκβαϊν, Μπρόμπεϊ, Άκπομ, Φορμπς, Μικαουτάτζε, Μπεργκχούις, Ντόνγκεν, Χλίνσον και Γκοντς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!