Ο Τάιλερ Ντόρσει σε δηλώσεις του περιέγραψε τη περυσινή χρονιά ενώ έδωσε τις δικές του προβλέψεις για τη φετινή Euroleague.

Ο Τάιλερ Ντόρσει θα αποτελέσει φέτος έναν εκ των βασικών πρωταγωνιστών του επιθετικού παιχνιδιού της Φενέρμπαχτσε.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη περυσινή χρονιά. Παράλληλα, τόνισε γιατί έλειψε το καλοκαίρι από την Εθνική ομάδα ενώ έκανε και τις δικές του προβλέψεις για την εξάδα της Euroleague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάιλερ:

«Πέρυσι, ήταν μία σεζόν προσαρμογής για εμένα. Μπήκα στην ομάδα στα μέσα της χρονιάς. Δεν είχε ξαναγίνει αυτό στην καριέρα μου και ήταν κάτι νέο. Αλλά είναι κι αυτό μέρος της δουλειάς. Πρέπει να προσαρμόζεσαι γρήγορα σε αλλαγές. Μετά από τις πρώτες εβδομάδες ένιωσα σαν στο σπίτι μου και συνήθισα τα πάντα. Δυστυχώς, η χρονιά δεν τελείωσε όπως θα θέλαμε, αλλά ήταν συνολικά μία ωραία εμπειρία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αφιέρωσα το καλοκαίρι για να φτάσω το σώμα μου στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Δεν πήρα μέρος στην Εθνική ομάδα, είχα την ευκαιρία να περάσω χρόνο με οικογένεια και φίλους, ήταν ωραία. Έκανα ό,τι χρειαζόταν για να βελτιωθώ. Έπρεπε να φροντίσω όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζονται για να αποκατασταθεί το σώμα μου, συμπεριλαμβανομένης της διατροφής. Κάναμε πολύ καλές προσθήκες στην γραμμή των ψηλών, αλλά και στις άλλες θέσεις. Χρειαζόμαστε μερικές εβδομάδες για να γνωριστούμε καλύτερα και να χτίσουμε χημεία. Είναι μία καθημερινή διαδικασία αυτή.

Είναι δύσκολο να πω ποιες ομάδες θα είναι στις έξι πρώτες θέσεις. Μόνο την Ρεάλ μπορώ να πω. Κράτησε σχεδόν όλη την ομάδα, η φιλοσοφία τους είναι η ίδια. Είναι η μόνη ομάδα σε αυτή τη κατηγορία. Εκτός από την Ρεάλ, υπάρχουν νέες προσθήκες σε όλες τις ομάδες και θα πάρει καιρό μέχρι να δούμε το πραγματικό επίπεδό τους. Καμιά φορά, τα πράγματα δείχνουν καλά στα χαρτιά, αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι ανάλογα στο παρκέ. Αλλά μπορώ να δω σίγουρα την Ρεάλ στην εξάδα. Πήρε τον Καμπάτσο που ξέρει να παίζει σε αυτό το επίπεδο πολύ καλά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!