Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την ύψιστη τιμή του να είσαι προπονητής της Εθνικής, ενώ τόνισε πως έχει μιλήσει ήδη με κάποιους παίκτες.

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι από σήμερα και επίσημα προπονητής της Εθνικής ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αυτή την ώρα γίνεται η παρουσίαση του και ο ίδιος θέλησε να εκφράσει τους στόχους της ομάδας. Παράλληλα, υπογράμμισε πως έχει μιλήσει ήδη με 10-12 παίκτες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σπανούλης:

«Ιστορική η στιγμή, όταν σε καλεί η Εθνική ομάδα πρέπει να δώσεις όλο σου το είναι. Είμαστε υποστηρικτές και ένθερμοι οπάδοι της ομάδας. Η Εθνική ομάδα δεν είναι ένας σύλλογος, είναι πάνω από όλα.

Το να αγωνίζεσαι στη Εθνική ομάδα είναι υπερηφάνεια και τιμή. Πρέπει να είμαστε μαχητές έτσι είναι οι Έλληνες. Ο καθένας δεν πρέπει να κοιτάει τον εαυτό του, αλλά την ομάδα. Δεσμεύομαι να κάνω τα πάντα για αυτή την ομάδα.
Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Υπάρχει μια μαγιά παικτών που έχουν πολύ ταλέντο. Πολλά παιδία έχουν μεγάλη εμπειρία από την Ευρωλίγκα. Πρέπει να χτίσουμε μια ομάδα που οι παίκτες θα έχουν πολύ καλή χημεία μεταξύ τους. Τα περισσότερα παιδία που βρίσκονται στην Εθνική ομάδα τα γνωρίζω.

Δεν υπάρχει η λέξη αποτυχία και επιτυχία για την Ελλάδα, μόνο περηφάνεια. Όσον αφορά το τεχνικό επιτελείο θα μάθετε περισσότερα τον επόμενο μήνα. Έχω μιλήσει με 10-12 παίκτες ήδη.

Πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα που θα περάσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συμβόλαιο με την επιτυχία δεν έχει κανένας. Δεν περίμενα ότι θα είμαι ποτέ στην Εθνική ομάδα και θα έχω δίπλα μου τον Διαμαντίδη, τον Ζήση, τον Σόφο. Ο Γιάννης θέλει να παίξει με την Εθνική ομάδα το καλοκαίρι, έχει απίστευτο πάθος για την ομάδα.

Δεν χρειάζεσαι να σου δώσει κάποιος κίνητρο για να αγωνιστείς για την Εθνική ομάδα. Δεν πρέπει μόνο να τραγουδάμε τον Εθνικό Ύμνο, πρέπει και να τον βγάζουμε στο γήπεδο. Χρειάζεται και τύχη για να έρθουν οι επιτυχίες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!