Σε αναζήτηση προπονητή φαίνεται πως βρίσκεται ο Παναιτωλικός μετά και τη νέα ήττα από τη Λαμία με τον Πετράκη να είναι ο βασικός υποψήφιος.

Σε αναζήτηση προπονητή φαίνεται πως βρίσκεται ο Παναιτωλικός μετά και τη νέα ήττα από τη Λαμία.

Συγκεκριμένα, με γκολ του Καρλίτος στο 7ο λεπτό η Λαμία επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές, με 1-0 επί του Παναιτωλικού, της μίας εκ των τριών ομάδων στο πρωτάθλημα της Super League που αγνοούν το «τρίποντο» από την έναρξη της περιόδου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

H ήττα αυτή αναμένεται ν’ αποτελέσει το τελευταίο ματς του Γκάμπριελ Σούρερ στον πάγκο του Παναιτωλικού.

Η διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου θέλει να προχωρήσει σε αλλαγή και πρώτος υποψήφιος για ν’ αναλάβει τα ηνία της ομάδας είναι ο Γιάννης Πετράκης, τελευταίος σταθμός του οποίου ήταν πέρυσι ο Λεβαδειακός. Παναιτωλικός 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!