Ο Τζιμ Ράτκλιφ επιμένει και ετοιμάζει νέα πρόταση για την αγορά τουλάχιστον της μειοψηφίας της ιδιοκτησίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η οικογένεια Γκλέϊζερ, που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επιμένει πως έχει αποφασίσει να μην προχωρήσει τελικά στην πώληση της ομάδας, αλλά ο Τζιμ Ράτκλιφ, επιμένει και ετοιμάζει νέα πρόταση για την αγορά τουλάχιστον της μειοψηφίας της ιδιοκτησίας των «κόκκινων διαβόλων».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του «Sky News» ο όμιλος INEOS του Αγγλου δισεκατομμυριούχου δεν θα εγκαταλείψει την προσπάθεια για την αγορά της ομάδας του Μάντσεστερ, καθώς οι οπαδοί της ομάδας τον στηρίζουν για ν’ απαλλαγούν από τους Γκλέιζερ, τους οποίους θεωρούν υπεύθυνους για τις χαμηλές «πτήσεις» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα τελευταία χρόνια.

Προς το παρόν ο Ράτκλιφ πάντως αναπροσαρμόζει την τακτική του και ζητά την αγορά του 25% των μετοχών, ώστε να μπει στα διοικητικά του συλλόγου, ελπίζοντας πως στο μέλλον θα καταφέρει να γίνει το νέο αφεντικό στο «Ολντ Τράφορντ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!