Ο Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο προπονητή της Εθνικής Βασίλη Σπανούλη.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος και η ΕΟΚ παρουσιάζει αυτή τη στιγμή το νέο προπονητή της Εθνικής, Βασίλη Σπανούλη.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας πήρε το λόγο και μίλησε για τη νέα εποχή στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Λιόλιος:

«Πραγματικά όμορφες εικόνες που είδαμε. Γυρνάμε πίσω κι όλοι συγκινούμαστε. Για μας είναι πάρα πολύ σημαντική στιγμή. Πρέπει να ευχαριστήσω τον κύριο Ιτούδη για όλη την βοήθεια στην Εθνική Ομάδα. Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να κάνω στον Σωτήρη Μανωλόπουλο και φυσικά όλο το υπόλοιπο σταφ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Είχαμε δύο διαφορετικά στοιχεία στο Ευρωμπάσκετ και στο Παγκόσμιο. Στην πρώτη χρονιά είχαμε συστράτευση. Στη δεύτερη χρονιά είχαμε ομόνοια, σύνολο, ομάδα. Για να πάμε στο επόμενο στάδιο χρειαζόμαστε και τα δύο. Αυτή είναι η Εθνική Ομάδα. Η Εθνική Ομάδα εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες. Είναι πάνω από όλους μας.

Η Εθνική Ομάδα έχει ανάγκη να παρουσιαστεί όπως στο παρελθόν και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που σε αυτή τη νέα προσπάθεια θα ηγείται ο Βασίλης Σπανούλης. Είναι λίγο αστείο να λέω καλώς ήρθες, γιατί εδώ ήσουν πάντα. Ο Βασίλης ήταν πάντα στρατιώτης της Εθνικής ομάδας, τώρα είναι στρατηγός.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν στον κατάλληλο χρόνο και σήμερα είναι ο κατάλληλος χρόνος. Αυτή τη στιγμή είμαστε εδώ και ομοσπονδιακός προπονητής είναι ο Βασίλης Σπανούλης και μακάρι να συνεχίσουμε για πολλά χρόνια. Ελπίζω να βρισκόμαστε εδώ μετά από πολλά χρόνια και να λέμε ότι η αυτή η Εθνική Ομάδα είναι η ομάδα μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!