Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την προσθήκη του Λίλαρντ και τόνισε πως η εν λόγω μεταγραφή θα ενισχύσει σημαντικά τους Μπακς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την προσθήκη του Λίλαρντ και τόνισε πως η εν λόγω μεταγραφή αναμένεται να κάνει τους Μπακς μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ανατολή.

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, δήλωσε ενθουσιασμένος με την προσθήκη του Ντέμιαν Λίλαρντ στην ομάδα.

«Έχοντας έναν παίκτη σαν τον Ντέιμ στην ομάδα είναι απίστευτο. Θέλει να κερδίσει, είναι πολύ πεινασμένος», δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Επεσήμανε, δε, πως η προσθήκη του Λίλαρντ αναμένεται να κάνει τους Μπακς μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ανατολή. Ωστόσο, προειδοποίησε ότι η ομάδα πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένη και να μην παρασυρθεί από τον ενθουσιασμό.

«Είμαι 10 χρόνια και έχω κάνει πράγματα. Με αυτή την κίνηση υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός γύρω από την ομάδα και ο κόσμος θεωρεί ότι είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ανατολή. Δεν κερδίζεις έναν τίτλο με μια κίνηση. Κερδίζεις μένοντας όρθιος στο τέλος. Πρέπει να παίξουμε, να είμαστε στην ίδια σελίδα, να γινόμαστε καλύτεροι και να χτίσουμε συνήθειες παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν πρέπει να μιλάμε πολύ, αλλά να παίζουμε το παιχνίδι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!