Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε τις επαφές για την απόκτηση ενός από τα νέα μεγαλύτερα ταλέντα του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας.

Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε τις επαφές για την απόκτηση ενός από τα νέα μεγαλύτερα ταλέντα του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας.

Συγκεκριμένα, απέκτησε τον Βίτορ Ρόκε της Ατλέτικο Παρανένσε και βρήκε λύση και στα οικονομικά προβλήματα για να τον πάρει στο «Καμπ Νου».

Η ομάδα της Βαρκελόνης είχε το πλεονέκτημα, καθώς ο 18χρονος φορ ήθελε εξ’ αρχής να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία.

Η Μπαρτσελόνα έκλεισε τη συμφωνία στα 35 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του, παρά τα οικονομικά προβλήματα της. Επίσης, συμφωνήθηκε να τον εντάξει στο δυναμικό της από το Ιούλιο του 2024, έχοντας δεσμευτεί σε εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ομοσπονδία της Ισπανίας όμως ανακοίνωσε πως μειώθηκε το οικονομικό περιθώριο της Μπαρτσελόνα και θα πρέπει να πουλήσει κάποιον παίκτη της στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για να μπορέσει να εντάξει στο δυναμικό της τον νεαρό Βραζιλιάνο φορ.

Ο αθλητικός διευθυντής της φημισμένης ομάδας, Ντέκο, επιβεβαίωσε τα προβλήματα. Αλλά εμφανίστηκε αισιόδοξος και ξεκαθάρισε πως βρέθηκε λύση και η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί κανονικά.

Μάλιστα ο Πορτογάλος παράγοντας στη διακοπή των πρωταθλημάτων, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, θα ταξιδέψει στη Βραζιλία για να κλείσει τον ερχομό του Ρόκε νωρίτερα, τον Ιανουάριο, αντί του Ιουλίου που αρχικά είχε συμφωνηθεί μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Ρόκε αποκτήθηκε το 2022 από την Κρουζέιρο αντί μόλις τριών εκατ. ευρώ, και από τότε έχει 30 συμμετοχές και επτά γκολ στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας με τη φανέλα της Ατλέτικο. Στο συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα έχει συμφωνηθεί να μπει απαγορευτική ρήτρα εξαγοράς στο ένα δισ. ευρώ!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!