Ο πρωταθλητής της ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης ξεσπάει για θέμα του ΟΑΚΑ και αναρωτιέται τι θα απογίνουν όλοι οι συναθλητές του καθώς στο ΟΑΚΑ βρίσκεται το μοναδικό ποδηλατοδρόμιο της χώρας.

Ο Χρήστος Βολικάκης με ανάρτησή του σχολίασε το κλείσιμο για τη συντήρηση του ΟΑΚΑ και ξέσπασε κατά πάντων καθώς η ποδηλασία τείνει να εξαφανιστεί ως άθλημα από τη χώρα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σημαντικές αντιδράσεις από τον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο έχουν προκύψει με ζήτημα του ΟΑΚΑ. Ο πρωταθλητής της ποδηλασίας, με συμμετοχή σε τέσσερις διοργανώσεις Ολυμπιακών αγώνων, μεταξύ άλλων αναρωτιέται τι θα απογίνουν αυτός και οι συναθλητές του τώρα που το μοναδικό ποδηλατοδρόμιο της χώρας θα κλείσει.

Η ανάρτηση του Βολικάκη:

«Ξαφνικά σε δυο εικοσιτετράωρα έχουμε ακούσει τα πάντα, τέλος το ΟΑΚΑ, το ποδηλατοδρόμιο μετά από ένα χρόνο θα ξαναλειτουργήσει το ένα και μοναδικό ποδηλατοδρόμιο σε όλη την Ελλάδα. Διαβάζουμε πως κάποιοι αθλητές της εθνικής ομάδας θα φύγουν στο εξωτερικό με έξοδα του υπουργείου και αναρωτιέμαι εγώ αυτό είναι η λύση;

Δηλαδή οι υπόλοιποι αθλητές αναγκαστικά θα σταματήσουν το ποδήλατο μη έχοντας ούτε καν στάδιο να προπονηθούν, η εθνική ομάδα ξαφνικά θα ξενιτευτεί στο εξωτερικό, σε ποιο ποδηλατοδρόμιο, όμως, θα πάει και σε ποια χώρα και ποσό καιρό θα κάτσει εκεί αναρωτιέμαι, στην Ελλάδα ο κάθε αθλητής έχει τους συνεργάτες του φυσιοθεραπευτές προπονητές, γιατρούς, μηχανικούς κτλ μήπως θα καλύψουν τα έξοδα να έρθουν και όλοι αυτοί στο εξωτερικό μόνιμα γιατί δεν το νομίζω.

Κάποιοι αθλητές δουλεύουν παράλληλα όποτε θα πρέπει να σταματήσουν για να φύγουν ξαφνικά στο εξωτερικό. Και τώρα έρχεται το μεγάλο ερώτημα τόσα χρόνια που παρακαλάμε και φωνάζουμε έτσι ώστε να γίνουν και αλλά ποδηλατοδρόμια στην Ελλάδα γιατί δεν μας ακούει κανένας γιατί; Δυστυχώς θα φτάσουμε να γίνονται τα πανελλήνια πρωταθλήματα στο ποδηλατοδρόμιο της γειτονικής Βουλγαρίας. Τα υπόλοιπα παιδιά, τα νέα παιδιά που δεν θα φύγουν στο εξωτερικό τι θα κάνουν;

Τα παιδιά που τώρα ξεκινάνε την αθλητική τους καριέρα τι θα κάνουν, τα παιδιά που θέλουν να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα. Ξέρετε ήμουν και εγώ παιδί και δεν ήθελα κανένας να μου στερήσει τα όνειρα μου. βολικάκης

Kάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουμε να κοιτάμε όλοι μόνο τον εαυτούλη μας. Aλλά να βλέπουμε και τους άλλους και πως μπορεί να δοθεί πραγματική λύση στο πρόβλημα. βολικάκης

Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι πολύ θλιβερή και όλα οδηγούν στην εξαφάνιση του αθλήματος που υπηρέτησα και συνεχίζω να υπηρετώ όλα αυτά τα χρόνια. Εύχομαι να βγω ψεύτης».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!