Οι «Κέλτες» παραχώρησαν τους Γουίλιαμς και Μπρόγκτνον στο πλαίσιο της ανταλλαγής και ο Τζέισον Τέιτουμ αποχαιρέτησε τους δύο συμπαίκτες του.

Οι Σέλτικς πραγματοποίησαν τεράστια κίνηση αποκτώντας τον Τζρου Χόλιντεϊ από το Πόρτλαντ, ενισχύοντας σημαντικά την ομάδα τους. Οι «Κέλτες» παραχώρησαν τους Ρόμπερτ Γουίλιαμς και Μάλκολμ Μπρόγκτνον στο πλαίσιο της ανταλλαγής και ο Τζέισον Τέιτουμ αποχαιρέτησε τους δύο συμπαίκτες του στα social media.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Για την αποχώρηση του «Time Lord», Ρόμπερτ Γουίλιαμς, ο Τέιτουμ είπε: «Αυτό πόνεσε! Είναι ο αδερφός μου. Αυτό είναι το πιο σκληρό κομμάτι αυτού του χώρου. Σε ευχαριστώ για όλα! Είμαι πολύ περήφανος για τον παίκτη που έγινες και είμαι ενθουσιασμένος να δω μέχρι πού θα φτάσεις. Συνέχισε να προσπαθείς να γίνεις καλύτερος και μην αλλάξεις ποτέ αυτό που είσαι. Αδελφός για πάντα, μέχρι να τα ξαναπούμε, μόνο αγάπη για εσένα».

Οσον αφορά στον Μπρόγκντον είπε: «Ένας πραγματικός επαγγελματίας. Μόνο αγάπη και σεβασμός για αυτόν τον τύπο. Καλή τύχη εφέτος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!