Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στη Media Day για τους φετινούς στόχους του Περιστερίου.

Την ώρα που η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ)… ανακοίνωνε την ανάληψη της θέσης του Ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής ανδρών από τον Βασίλη Σπανούλη, ο τεχνικός του Περιστερίου μιλούσε στους εκπροσώπους του Τύπου, στη Media Day των «κυανοκίτρινων» στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου». Σπανούλης

Ο Σπανούλης μίλησε για τους στόχους του Περιστερίου αναφορικά με τη νέα χρονιά και τα δεδομένα στην Ευρώπη. Παράλληλα, έθεσε ως στόχο ο Σύλλογος να κάνει το βήμα παραπάνω στο BCL.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σπανούλης:

«Κανένας προπονητής δεν θέλει πολλά νέα πρόσωπα. Μετά από μια πολύ καλή χρονιά κάθε παίκτης θέλει να πάει στο επόμενο επίπεδο. Αυτό μας γεμίζει με χαρά και υπερηφάνια και αυτό μας τιμάει σαν οργανισμό. “Χτίσαμε” μια ομάδα νέα με περσινή φιλοσοφία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο δουλειάς τους. Θέλουμε να παίξουν ένα ελκυστικό μπάσκετ. Θέλουμε δουλειά στο σετ παιχνίδι. Στόχος είναι να γεμίσουμε το γήπεδο όπως και πέρυσι στο Περιστέρι, οι φίλαθλοι να νιώθουν ότι η ομάδα παλεύει, να είναι υπερήφανη η πόλη για την ομάδα. Μας δίνει ώθηση ένα γεμάτο γήπεδο.

Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Τύχαμε σε έναν δύσκολο όμιλο και δεν πήραμε την πρόκριση στους “16”. Θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παρακάτω. Η Μάλαγα είναι ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης. Εμείς θέλουμε να παίξουν καλό μπάσκετ και να φτάσουμε στη νίκη. Να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, να υπάρχει πολιτισμός και να γίνουν ανταγωνιστικά παιχνίδια όλη τη σεζόν. Ο Ξανθόπουλος είναι έμπειρο παιδί είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και δουλεύει πολύ καλά σε αυτή την ηλικία. Είναι πολυτέλεια για εμάς. Σκέφτεται προπονητικά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!