Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επέκτεινε το συμβόλαιο του Χόρντουρ Μάγκνουσον για έναν ακόμη χρόνο.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στέκεται στο πλευρό του Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο, στα πρώτα δευτερόλεπτα του ντέρμπι της περασμένης Δευτέρας (25/9) με την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Ισλανδός σέντερ μπακ υποβλήθηκε σε επέμβαση και αναμένεται να χρειαστεί μίνιμουμ έξι μήνες για να επιστρέψει στα γήπεδα, ωστόσο η «πράσινη» εταιρεία αποφάσισε να δείξει έμπρακτα τη στήριξή της στον 30χρονο αμυντικό σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της καριέρας του, επεκτείνοντας γι’ ακόμη ένα χρόνο το συμβόλαιό του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η τρέχουσα συνεργασία των δύο πλευρών λήγει στις 30 Ιουνίου 2024, ωστόσο οι διοικούντες την ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισαν να «αγκαλιάσουν» τον Μάγκνουσον στην προσπάθεια που καταβάλλει για να επιστρέψει υγιής στους αγωνιστικούς χώρους και γι’ αυτό θα επεκτείνουν από τώρα το συμβόλαιό του έως το καλοκαίρι του 2025.

Οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο του Μάγκνουσον θα «πέσουν» την ερχόμενη Δευτέρα και ο έμπειρος αμυντικός θα «κλείσει» τριετία στο «τριφύλλι», όταν λήξει η -ανανεωμένη- συνεργασία των δύο πλευρών.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!