Η αγάπη του επιθετικού της Νάπολι Βίκτορ Οσιμέν για την ομάδα του είναι ακλόνητη όπως είπε ο Νιγηριανός διεθνής χθες, Κυριακή.

Η αγάπη του επιθετικού της Νάπολι Βίκτορ Οσιμέν για την ομάδα του είναι ακλόνητη, είπε ο Νιγηριανός διεθνής την Κυριακή για να τερματίσει τη διαμάχη για το κοροϊδευτικό βίντεο που δημοσίευσε ο σύλλογος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι πρωταθλητές της Serie A δέχθηκαν πυρά αφού δημοσίευσαν ένα βίντεο στο TikTok με ψηλή φωνή που δείχνει τον Οσιμέν να χάνει πέναλτι στο 0-0 εναντίον της Μπολόνια την περασμένη εβδομάδα.

Ο σύλλογος είπε την Πέμπτη ότι δεν σκόπευαν ποτέ να προσβάλουν τον επιθετικό τους, αλλά δεν του ζήτησαν συγγνώμη.

«Το να έρθω στην πόλη της Νάπολης το 2020 ήταν μια υπέροχη απόφαση για μένα», δήλωσε ο Οσιμέν στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Ο κόσμος της Νάπολης μου έχει δείξει τόση αγάπη και καλοσύνη και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μπει ανάμεσά μας.

Το πάθος των κατοίκων της Νάπολης με τροφοδοτεί να παίζω πάντα με την καρδιά και την ψυχή μου και η αγάπη για το σήμα είναι ακλόνητη καθώς το φοράω με περηφάνια.

Έχω πολλούς φίλους που είναι Ναπολιτάνοι και έχουν γίνει μέρος της οικογένειας και της καθημερινότητάς μου… Ας συνεχίσουμε να διαδίδουμε ενότητα, σεβασμό και κατανόηση. Forza Napoli Sempre».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο ατζέντης του Όσιμεν, Ρομπέρτο Καλέντα, απείλησε με νομικές ενέργειες για το βίντεο, το οποίο αργότερα διαγράφηκε, ενώ ο 24χρονος παίκτης αφαίρεσε όλες τις εικόνες του με τη φανέλα της Νάπολι από τους λογαριασμούς του στα social media.

Παρά τη διαμάχη, ο Όσιμεν έπαιξε και σκόραρε στις νίκες της Νάπολι επί της Ουντινέζε την Τετάρτη και της Λέτσε το Σάββατο, ανεβάζοντας τον απολογισμό του στα πέντε γκολ σε επτά αγώνες πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν.

Ο Όσιμεν εντάχθηκε στη Νάπολι το 2020 έναντι ποσού ρεκόρ (81,3 εκατομμυρίων ευρώ) και ήταν το κλειδί για την επιστροφή του συλλόγου στην κορυφή της Serie A μετά από 33 χρόνια, καθώς ήταν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 26 γκολ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!