Η Γιουβέντους εξετάζει τις εναλλακτικές εαν λυθεί το συμβόλαιο του Πολ Πογκμπά.

Η Γιουβέντους εξετάζει τις εναλλακτικές στην υπόθεση του Πολ Πογκμπά.

Ο Γάλλος διεθνής μέσος αποκλείστηκε προσωρινά, καθώς βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία, όπως ανακοινώθηκε από την Εθνική Επιτροπή Αντιντόπινγκ της Ιταλίας (NADO Italia). Ο έλεγχος, που πραγματοποιήθηκε μετά την εκτός έδρας νίκη της «Γιούβε» με 3-0 επί της Ουντινέζε στη Serie A (20/08), ανίχνευσε την ουσία τεστοστερόνη, μια ορμόνη που αυξάνει την αντοχή των αθλητών.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αν και το δεύτερο δείγμα είναι θετικό τότε ο Πογκμπά θα τιμωρηθεί και η Γιουβέντους θα λύσει το συμβόλαιο του. Η ομάδα του Τορίνο σε αυτό το ενδεχόμενο θα έχει το δικαίωμα να λύσει το συμβόλαιο του 30χρονου μέσου, ο οποίος δεν προπονείται αυτές τις ημέρες με την υπόλοιπη ομάδα υπό τις οδηγίες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα «Corriere dello Sport» η «Βέκια Σινιόρα» εξετάζει την περίπτωση του Πιέρ Εμίλ Χόιμπιεργκ σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Γάλλος μέσος. Ο Δανός άσος θέλει να φύγει από την Τότεναμ και ήδη η Γιουβέντους έχει προσεγγίσει τον ατζέντη του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!