Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κάνει ανασκόπηση στη καριέρα του μέσω του νέου ντοκιμαντέρ στη πλατφόρμα του Netflix.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κάνει ανασκόπηση στη καριέρα του μέσω του νέου ντοκιμαντέρ στη πλατφόρμα του Netflix.

Συγκεκριμένα, μέσω του ντοκιμαντέρ αυτού ο Μπέκαμ αναπωλεί τη καριέρα του και ξεχωρίζει στιγμές. Μία από αυτές ήταν η κλωτσιά στο Σιμεονέ στο Μουντιάλ του 1998.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μάλιστα, τόνισε πως δεν μετανιώνει για τη πράξη του αλλά και τον αντίκτυπο που είχε αυτή μετέπειτα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν μετανιώνω για τίποτα στην καριέρα μου. Μακάρι να μην είχαν συμβεί πράγματα; Απόλυτα. Θα ήθελα να μην είχε συμβεί το ’98. Αλλά μετά από μερικά χρόνια σκέψης, που ήταν μια πραγματικά δύσκολη στιγμή, άρχισα να πιστεύω ότι συνέβη για κάποιο λόγο. Και μετά στο τέλος της καριέρας μου, σκέφτηκα, “Α, γι’ αυτό συνέβη”. Αυτό που συνέβη με έκανε πιο δυνατό ως άνθρωπο, ως παίκτη, ως άνθρωπο, ως πατέρας, ως σύζυγος. Και αν δεν είχε συμβεί αυτό, ίσως να μην είχα την καριέρα που έκανα».

Δείτε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!