Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, μοίρασε... ατάκες στο τελευταίο βίντεο που ανάρτησε στο Instagram αλλά μία ξεχώρισε.

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, μοίρασε… ατάκες στο τελευταίο βίντεο που ανάρτησε στο Instagram αλλά μία ξεχώρισε.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δοκίμαζε κάποια hot dogs με ένα συγκεκριμένο γερμανικό λουκάνικο που αγαπούν πολύ στο Ουισκόνσιν, τα γνωστά και ως brats.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τότε, λοιπόν, εξομολογήθηκε πως όταν τον ρωτούν από που κατάγεται, απαντάει από το Μιλγουόκι.

«Πολύς κόσμος δεν ξέρει ότι όταν πηγαίνω στην Ελλάδα ή όταν με ρωτούν εδώ στις ΗΠΑ από που κατάγομαι, δεν τους λέω “από την Ελλάδα”. Τους λέω από το Μιλγουόκι του Ουισκόνσιν. Βρίσκομαι εδώ 10 χρόνια, σχεδόν 11. Αγαπώ την Αμερική», ανέφερε ο Αντετοκούνμπο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!