Θέση για την αφαίρεση του Τούρκικου διαβατηρίου από τον Σέιν Λάρκιν πήρε η Ανατολού Εφές.

Θέση για την αφαίρεση του Τούρκικου διαβατηρίου από τον Λάρκιν πήρε η Ανατολού Εφές.

Συγκεκριμένα, η Εφές εξηγεί στην ανακοινωσή της πως ο Λάρκιν δεν αγωνίστηκε με την Εθνική για ιατρικούς λόγους. Παράλληλα τονίζει πως αυτή η ποινή βαραίνει τον προυπολογισμό του Συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοινωσή της:

«Ο αθλητής μας, Σέιν Λάρκιν, παρακολούθησε το camp προετοιμασίας την ημερομηνία που ζητήθηκε. Ενημέρωσε τις αρχές για τον τραυματισμό του και υποβλήθηκε στους υγειονομικούς ελέγχους που ζήτησαν οι γιατροί της Εθνικής ομάδας. Από τους υγειονομικούς ελέγχους δεν μπόρεσε να λάβει μέρος στους αγώνες της Εθνικής μας λόγω οστικού οιδήματος που εντοπίστηκε στο γόνατό του. Παρόλο που ο αθλητής μας ανέφερε τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας και τις αναφορές του γιατρού σχετικά με την κατάσταση του γόνατου του στα σχετικά ΜΜΕ έγκαιρα και με ακρίβεια, τιμωρήθηκε με πολύ βαριά ποινή από την Τουρκική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η τιμωρία που δέχτηκε ο αθλητής μας επηρέασε βαθιά τόσο τον ίδιο όσο και τον Σύλλογό μας. Ο προγραμματισμός της σεζόν, η ισορροπία της ομάδας και η δομή του προϋπολογισμού της ομάδας μας έχουν υποστεί ένα βαρύ, ανεπανόρθωτο πλήγμα λόγω αυτής της ποινής. Ο σύλλογός μας, που έχει αναδείξει και παραχωρήσει αμέτρητους παίκτες για το τουρκικό μπάσκετ, παρέχει παίκτες στις Εθνικές Ομάδες σε κάθε ηλικιακή κατηγορία κάθε χρόνο και είναι μια από τις ομάδες που περήφανα έστελνε τους περισσότερους αθλητές στην Εθνική μας για πολλά χρόνια, αλλά ήταν και η ομάδα που υπέφερε περισσότερο σε αυτή τη διαδικασία.

Μετά από αυτή τη διαδικασία, μάθαμε με λύπη μας ότι το Αθλητικό Συμβούλιο Διαιτησίας, το οποίο αξιολόγησε το θέμα ως αποτέλεσμα της προσφυγής του Συλλόγου μας, ενέκρινε την ποινή που δόθηκε στον αθλητή μας. Παρόλα αυτά, ως Αναντολού Εφές, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τα βήματα και τα σχέδια που θα οδηγήσουν την Εθνική μας στην κορυφή σε όλα τα μελλοντικά τουρνουά και διοργανώσεις. Αφήνουμε στο κοινό να αξιολογήσει αυτή την τιμωρία, την οποία πιστεύουμε ότι ο σύλλογός μας και ο αθλητής μας δεν αξίζουν σε καμία περίπτωση».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!