Ασταμάτητος ο Βαγγέλης Παυλίδης που βρήκε δίχτυα και στην έβδομη αγωνιστική έχοντας σκοράρει και στις προηγούμενες έξι και διατηρεί την Άλκμααρ στη δεύτερη θέση πίσω από την Αϊντχόφεν.

Με τον Βαγγέλη Παυλίδη να σκοράρει και στην έβδομη αγωνιστική της Eredivisie, η Άλκμααρ υπέταξε με 4-0 τη φιλοξενούμενη Φορτούνα Σιτάρντ, δίνοντας συνέχεια στο εφετινό αήττητο της (6 νίκες, 1 ισοπαλία) και στην… καταδίωξη της πρωτοπόρου Αϊντχόφεν (σ.σ. η AZ βρίσκεται στο -2 από την κορυφή). παυλίδης

Στα τέρματα των νικητών, πάντως, υπάρχει και δεύτερο ελληνικό… όνομα, καθώς στο 82΄ ο Δημήτρης Σιόβας είχε διαμορφώσει με αυτογκόλ το 3-0.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το χορό των… τερμάτων της Άλκμααρ άνοιξε ο Κλάσιε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, ενώ ο Παυλίδης «έγραψε» το 2-0 στο 49΄, δίνοντας τη σκυτάλη στον Σιόβα, πριν ο Ντάντας διαμορφώσει στο 88΄ το τελικό σκορ.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος:

Φέγενορντ-Γκόου Αχεντ 3-1

Ουτρέχτη-Αλμέρε 0-2

Αϊντχόφεν-Φόλενταμ 3-1

Βααλβάϊκ-Αγιαξ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΟ 85΄ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡ 2-3

Τβέντε-Χέρενφεν 1-0

Ναϊμέγκεν-Φίτεσε 1-3

Εξέλσιορ-Σπάρτα Ρότερνταμ 2-1

Χεράκλες-Τσβόλε 2-1

Αλκμααρ-Φορτούνα Σιτάρντ 4-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 7 αγώνες)

Αϊντχόφεν 21

Αλκμααρ 19

Τβέντε 18

Φέγενορντ 17

Εξέλσιορ 12

Χεράκλες 11

Σπάρτα Ρότερνταμ 11

Γκόου Αχεντ Ιγκλς 10

Φορτούνα Σιτάρντ 9

Ναϊμέγκεν 7

Τσβόλε 7

Χέρενφεν 6

Βααλβάικ 6 -6αγ.

Φίτεσε 6

Αγιαξ 5 -5αγ.

Αλμέρε 4

Ουτρέχτη 3

Φόλενταμ 1 -6αγ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!