Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Νίκης Λευκάδας με 67-57, προκρίθηκε στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος νικώντας στη δεύτερη φάση του θεσμού τη Νίκη Λευκάδας με 67-57.

Επιστρέφοντας στην… φρέσκια αγωνιστική δράση του Παναθηναϊκού, πρώτη σκόρερ απέναντι στη Νίκη Λευκάδας ήταν η Κόρτνεϊ Ρέιντζ, η οποία τελείωσε την αναμέτρηση με 15 πόντους. ενώ από 12 προσέθεσαν η Τζάσμιν Τζόουνς και η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μάλιστα, οι Πράσινες είχαν τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και στο τέλος φόρτσαρε και πήρε διψήφιες διαφορές. Παναθηναϊκός 

Τα δεκάλεπτα: 11-17, 27-36, 45-50, 57-67

ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Ζιάκας): Μόρα 16, Ζιάκα, Πολίτη 9 (2), Τσαβόνι, Ροντρίγκεζ 12 (2), Μανίς 20 (1).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καπογιάννη): Σταμολάμπρου 12 (2), Κωτούλα 6 (2), Παυλοπούλου 4, Τσβίτκοβιτς 8, Σωτηρίου 3, Αλεξανδρή, Τζόουνς 12, Ρέιντζ 15 (2), Θεοδωρομανωλάκη 5, Χαιριστανίδου 2.

Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός, μία μέρα νωρίτερα είχε πάρει κι εκείνος την πρόκριση μετά από εντυπωσιακή νίκη επί του Αθηναϊκού. ‘Ετσι, στις 23 Δεκεμβρίου οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι θα τεθούν αντιμέτωποι με φόντο την πρόκριση στο Final-4 της διοργάνωσης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.