Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε πως η ισοφάριση στο φινάλε έφερε μία μικρή ικανοποίηση.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε πως η ισοφάριση στο φινάλε έφερε μία μικρή ικανοποίηση, αν και στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην κάμερα της COSMOTE TV:

«Όταν ισοφαρίζεις στο τελευταίο λεπτό και δεν χάνεις τουλάχιστον έχεις μία μικρή ικανοποίηση ότι δεν έχασες, αλλά αν δούμε τη μεγάλη εικόνα του παιχνιδιού, μας αδίκησε πάρα πολύ γιατί ήμασταν πολύ καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Νομίζω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι που όμως έτσι όπως είναι το ποδόσφαιρο δεν εξελίχτηκε όπως έπρεπε να εξελιχτεί.

Οι αποφάσεις στο τελευταίο τρίτο μάς έλειψαν στο σημερινό παιχνίδι πάρα πολύ, είχαμε αρκετές προσπάθειες, θέλαμε λίγο παραπάνω συνεργασία. Η αλήθεια είναι ότι δεν κάναμε πάρα πολλά λάθη αλλά ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι το παραμικρό λάθος μπορούσε να το εκμεταλλευτεί.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ήμασταν συνεχώς πίσω στο σκορ, αν αναλογιστούμε ότι χάσαμε το προηγούμενο ματς εδώ μέσα παιχνίδι, σίγουρα προκαλούσε νευρικότητα. Ευτυχώς δεν την είχαμε σήμερα, προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος με ορθόδοξο τρόπο, ισοφαρίσαμε.

Ήταν ένα παιχνίδι που βάσει της μεγάλης εικόνας θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό αλλά όταν χάνεις με 2-1 μέχρι το τελευταίο λεπτό και το γκολ στο τελευταίο λεπτό τουλάχιστον είναι μία ικανοποίηση ότι ένα τέτοιο ματς δεν το χάσαμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!