Η Παρτιζάν είναι ο μοναδικός προορισμός για τον Έξουμ αν επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο Ντάντε Έξουμ ύστερα από ένα διάλλειμα δύο ετών βρίσκεται ξανά στο NBA για λογαριασμό των Ντάλας Μάβερικς.

Μάλιστα, ο Αυστραλός guard μίλησε με τα καλύτερα λόγια σε Σερβικό Μέσο για τη Παρτζιάν. Παράλληλα, τόνισε πως αν επιστρέψει στην Ευρώπη, τότε οι ασπρόμαυροι του Βελιγραδίου θα είναι η πρώτη και μάλλον η μοναδική επιλογή.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έξουμ:

«Ακόμα θυμάμαι κατά καιρούς κάποιες στιγμές από τη σεζόν που έζησα στην Παρτίζαν. Ήταν μια περίοδος που δεν θα ξεχαστεί. Ήδη μίλησα με τους συμπαίκτες μου στο Ντάλας και τους είπα ότι είναι μια εμπειρία που πρέπει να έχει κάθε μπασκετμπολίστας, η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της Παρτιζάν είναι αδιανόητη.

Αυτό το πάθος στην Ευρώπη, ο αγώνας στο γήπεδο, η γενικά απίστευτη σύνδεση με τον σύλλογο. Όλα ήταν σαν όνειρο. Επιτρέψτε μου να πω αμέσως, αν επιστρέψω ποτέ στην Ευρώπη, η Παρτιζάν είναι η πρώτη επιλογή, και μάλλον η μοναδική.

Για τη συνομιλία που είχε με τον Ντόνσιτς δήλωσε:

«Το ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα είναι το πρώτο θέμα. Ωστόσο του εξήγησα πως ήταν τα πράγματα. Είναι γνωστό ποιός είναι ο πρωταθλητής και ποιός ο καλύτερος.

Οπότε ήμουν έτοιμος για αυτό (γέλια). Πρέπει να επισημάνω ότι ο Λούκα είναι ένας φανταστικός τύπος. Με υποδέχθηκε πολύ όμορφα όπως και η υπόλοιπη ομάδα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!