Ο παλαίμαχος φόργουορντ των Φιλαδέλφεια Σίξερς και θρύλος του ΝΒΑ, Τζούλιους Έρβινγκ, διάλεξε την κορυφαία πεντάδα του από παίκτες all time.

Ο παλαίμαχος φόργουορντ των Φιλαδέλφεια Σίξερς και θρύλος του ΝΒΑ, Τζούλιους Έρβινγκ, διάλεξε την, κατά τον ίδιο, κορυφαία πεντάδα όλων των εποχών.

Ωστόσο, στους κορυφαίους του ξέχασε, παρέλειψε ή άφησε εκτός εν γνώση του κάποιους… τυχαίους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Όταν επιλέγουμε την κορυφαία πεντάδα όλων των εποχών, θα πρέπει να σκεφτούμε πως υπάρχουν χιλιάδες παίκτες εδώ και 55 χρόνια. Διάλεξα όμως την ομάδα μου και θα συνεχίσω να πορεύομαι με αυτήν ακόμη και σήμερα. Ο Γουίλτ Τσάμπερλεϊν και ο Μπιλ Ράσελ ήταν δολοφόνοι. Επίσης, θα επέλεγα τον Τζέρι Γουέστ, τον Όσκαρ Ρόμπερτσον και τον Έλτζιν Μπέιλορ. Αυτή είναι η καλύτερη ομάδα για εμένα», ανέφερε ο «Dr.J» ή κατά κόσμον Τζούλιους Έρβινγκ.

Τα ονόματα που λείπουν είναι πολλά αλλά ξεχωρίζουν οι απόντες: Μάικλ Τζόρνταν, ΛεΜπρόν Τζέιμς και Κόμπε Μπράιαντ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!