H Μπαρτσελόνα επέστρεψε στα «τρίποντα», επικρατώντας με 1-0 της Σεβίλλης στο «Λουίς Κομπανίς» και προσωρινά η ομάδα του Τσάβι απολαμβάνει τη «μοναξιά» της κορυφής στη LaLiga.

Μετά τη βαθμολογική απώλεια που είχε μεσοβδόμαδα στις Κανάριους Νήσους, η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στα «τρίποντα», επικρατώντας με 1-0 της Σεβίλλης στο «Λουίς Κομπανίς» και προσωρινά η ομάδα του Τσάβι απολαμβάνει τη «μοναξιά» της κορυφής στη LaLiga.

Το εναρκτήριο ματς της 8ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος κρίθηκε με το αυτογκόλ του Σέρχιο Ράμος στο 76΄, με την «Μπαρτσα» νωρίτερα να χάνει αρκετές ευκαιρίες (είχε δοκάρι στο πρώτο μέρος με τον Ζοάο Φέλιξ) και να «λυτρώνεται» από τον 37χρονο κεντρικό αμυντικό της Σεβίλης, ο οποίος στην προσπάθειά του ν΄ απομακρύνει την κεφαλιά του Γιαμάλ στο 76΄ έστειλε τη μπάλα άθελά του στην γωνία του Νίλαντ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πλέον, οι Καταλανοί στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League με την Πόρτο (4/10), ενώ η ομάδα της Ανδαλουσίας, επέστρεψε στα άσχημα αποτελέσματα μετά από τους 7 βαθμούς που είχε συγκεντρώσει στην τελευταία τριάδα αγώνων.

Την προσεχή Τρίτη (3/10) η Σεβίλη θα παίξει εκτός έδρας με την Αϊντχόφεν στο Champions League.

Οι συνθέσεις

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Κανσέλο, Κουντέ, Κρίστενσεν, Μπαλντέ, Ραφίνια (37’Φερμίν), Γκάβι, Γιαμάλ (82’Ρομέου), Γκιντογκάν, Λεβαντόφσκι, Φέλιξ (71’Φεράν).

Σεβίλλη (Μεντιλίμπαρ): Νίλαντ, Χουάνλου (82’Χεσούς Νάβας), Μπαντέ, Σέρχιο Ράμος, Πεδρόσα (83’Σούσο), Χορδάν, Σο (66’Φερνανδο), Ράκιτιτς, Οκάμπος, Λαμέλα (75’Λαμέλα), Λουκεμπάκιο (75’Μαριάνο)

Η βαθμολογία

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!