Πρώτη ήττα στη Πρέμιερ Λιγκ για τη Σίτι από τη Γουλβς στο Μολινό, ενώ πλησίασε η Άρσεναλ με το διπλό στη Μπόρνμουθ - Αδιόρθωτη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ηττήθηκε στο Όλντ Τράφορντ από τη Κρίσταλ Πάλας.

Η πρώτη ήττα της Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League από την Γουλβς (2-1), το μεγάλο «διπλό» της Κρίσταλ Πάλας στο «Ολντ Τράφορντ» επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-2), αλλά και η πρώτη νίκη της Λούτον και, μάλιστα, εκτός έδρας (2-1 την Έβερτον) «σημάδεψαν» το «κυρίως μενού» της 7ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος. Παραμένουν χωρίς «τρίποντο», Μπόρνμουθ, Μπέρνλι και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Λίγα 24ωρα μετά την ήττα-αποκλεισμό από τη Νιουκάστλ στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, η Μάντσεστερ Σίτι γνώρισε και την πρώτη εφετινή της ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή την φορά στο «Μολινό» από την Γουλβς με 2-1.

Μετά από 6 σερί νίκες επί των «Λύκων», οι «Πολίτες» ηττήθηκαν από την ομάδα που προερχόταν από 4 ανεπιτυχή αποτελέσματα στην Premier League (0-1-3) και τον αποκλεισμό μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Καπ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η «βόμβα» της 7ης ημέρας «έσκασε» στο Ολντ Τράφορντ, με την Κρίσταλ Πάλας να επικρατεί 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τέσσερα 24ωρα νωρίτερα, στο ίδιο γήπεδο οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν επικρατήσει εύκολα επί των Λονδρέζων στο Λιγκ Καπ (3-0), ωστόσο, σήμερα γνώρισαν την 4η εφετινή τους ήττα στο πρωτάθλημα και, πλέον, τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για τον Τεν Χαγκ.

Η εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Europa League, Γουέστ Χαμ, δεν είχε κανένα πρόβλημα στο Λονδίνο να επικρατήσει με 2-0 της ουραγού Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τον Κώστα Μαυροπάνο να περνά αλλαγή στις καθυστερήσεις.

Η ενδεκάδα που παρέταξε ο Ντέιβιντ Μόιες: Αρεολά, Κουφάλ, Ζουμά, Αγκέρντ, Έμερσον, Σούτσεκ, Άλβαρες (72΄ Μπενράχμα), Μπόουεν (90΄+3 Φορνάλς), Γουόρντ-Πράους, Πακετά (90΄+3 Μαυροπάνος), Αντόνιο (72΄ Κούντους).

«Πάρτι» στην έδρα της Μπόρνμουθ έκανε η Άρσεναλ (4-0), ενώ η Λούτον «έσπασε το ρόδι» στο πρωτάθλημα μέσα στο «Γκούντισον Παρκ», όπου νίκησε 2-1 την Έβερτον που προερχόταν από το «διπλό» επί της Μπρέντφορντ κι έχασε την ευκαιρία να πάρει το δεύτερο σερί «τρίποντο».

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 7ης αγωνιστικής στην Premier League, καθώς και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Άστον Βίλα-Μπράιτον 6-1

(14΄, 21΄, 65΄ Γουότκινς, 26΄ αυτ. Εστουπινιάν, 85΄ Ράμσεϊ, 90+7΄ Ντάγκλας Λουίζ – 50΄ Φάτι)

Μπόρνμουθ-Άρσεναλ 0-4

(17΄ Σάκα, 44΄ πεν. Έντεγκααρντ, 53΄ πεν. Χάβερτς, 90΄+3 Γουάιτ)

Έβερτον-Λούτον 1-2

(45΄ Κάλβερτ-Λιούιν – 24΄ Λόκιερ, 31΄ Μόρις)

Μάντσεστερ Γ.-Κρίσταλ Πάλας 0-1

(24΄ Άντερσεν)

Νιούκαστλ-Μπέρνλι 2-0

(14΄ Αλμιρόν, 76΄ πεν. Ισακ)

Γουέστ Χαμ-Σέφιλντ Γιουν. 2-0

(24΄ Μπόουεν, 37΄ Σούτσεκ)

Γουλβς-Μάντσεστερ Σίτι 2-1

(13΄ αυτ. Ντίας, 66΄ Χουάνγκ Χι-Τσαν – 58΄ Άλβαρες)

Τότεναμ-Λίβερπουλ 19:30

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!