Απίστευτο κι όμως... ελληνικό! Ο Μακεδονικός αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Αιολικό και θα ταξιδέψει «μέσω Τουρκίας» για να φτάσει στη Μυτιλήνη.

Απίστευτο κι όμως… ελληνικό! Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League 2 ο Μακεδονικός αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Αιολικό και θα ταξιδέψει «μέσω Τουρκίας» για να φτάσει στη Μυτιλήνη.

Πιο συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της η ΠΑΕ Μακεδονικός αναφέρει:

«Πιο πολύ με τρομάζει το Θεσσαλονίκη – Αϊβαλί”.

Ποιος είπε ότι είναι εύκολο να παίξεις εκτός έδρας στην Super League 2; Ο Μακεδονικός πηγαίνει στην Μυτιλήνη μέσω… Τουρκίας, για να παίξει κόντρα στον Αιολικό!

Καλοκαιρινή σεζόν στα ελληνικά νησιά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ακτοπλοϊκά χωρίς καμπίνα για ταξίδι μεγαλύτερο και από αυτό του Οδυσσέα.

Αεροπορικά που δεν καλύπτουν τις ανάγκες μιας ομάδας.

Πούλμαν για Αϊβαλί – Καράβι για Λέσβο.

Ένα ιστορικό ταξίδι ξεκινά το πρωί του Σαββάτου: ο Μακεδονικός θα… αλλάξει χώρα για να παίξει αγώνα στην χώρα του!

Θα το καταφέρουμε και αυτό! Ε Λάζαρε;».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!