Μπορεί τα αποδυτήρια της Νάπολι να «μυρίζουν» μπαρούτι αλλά σήμερα πέρασε άνετα από την έδρα της Λέτσε επικρατώντας με 4-0 με τον Οσιμέν να βρίσκει δίχτυα μεταξύ άλλων.

Οι σχέσεις Νάπολι και Οσιμέν δεν δείχνουν να είναι καθόλου διαταραγμένες.

Μετά την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε στο ξεκίνημα της εβδομάδας από το βίντεο που ανέβασε ο σύλλογος στο Tik Tok και την ανακοίνωση που εξέδωσαν αργότερα οι πρωταθλητές, ο Νιγηριανός επιθετικός φάνηκε ανεπηρέαστος, σκόραρε και πάλι, αυτή την φορά στην έδρα της Λέτσε, «σφραγίζοντας» επί της ουσίας το εμφατικό «διπλό» των «παρτενοπέι» με 4-0 στο εναρκτήριο ματς της 7ης ημέρας της Serie A.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσιά με αργά και σταθερά βήματα ξεπέρασε το μέτριο ξεκίνημα που είχε στο πρωτάθλημα και με τη σημερινή της νίκη (4η σε 7 ματς) πλησίασε στο -1 από τις συμπρωτοπόρους, Ίντερ και Μίλαν που παίζουν αργότερα μέσα στην ημέρα. νάπολι

Πλέον, με τη ψυχολογία στα ύψη θα προετοιμαστεί για το μεγάλο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης, το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης (3/10) στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

Η Λέτσε πάλεψε, αλλά δεν απέφυγε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της (προηγήθηκε το 1-0 από την Γιουβέντους στο Τορίνο) και πρώτη εφετινή στο «Βία ντελ Μάρε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!