Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης με δηλώσεις του στο ΕΟΚ Web Radio αναφέρθηκε στο μεγάλο στόχο του Πανιωνίου.

Ο Πανιώνιος δίνει αυτή την ώρα τη μάχη του στη Β’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Πανερυθραικό.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δημήτρης Κακλαμανάκης με δηλώσεις του στο ΕΟΚ Web Radio αναφέρθηκε στο μεγάλο στόχο της ομάδας. Παράλληλα, τόνισε πως ήταν εύκολη απόφαση να ενταχθεί στο δυναμικό του Πανιωνίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για εμάς είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί, να βγάλουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Εννοείται πως θέλουμε να κερδίσουμε τον αντίπαλό μας και για να είμαστε και έτοιμοι για την επόμενη βδομάδα και την πρώτη αγωνιστική της Elite League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ένας πολύ μεγάλος στόχος για την ομάδα είναι να καταφέρει ότι και πέρυσι που έφτασε στο Final-8 του Κυπέλλου και “κονταροχτυπήθηκε” με την ΑΕΚ. Αν δε μπορούμε να τον φτάσουμε, ελπίζω να καταφέρουμε κάτι κοντινό σε αυτό.

Θεωρώ ότι υπάρχει πάρα πολλή προοπτική, όλες οι ομάδες έχουν πολύ καλό υλικό, με αρκετά παιδιά που κατέβηκαν απ’ την Α1 στην Elite League. Θεωρώ ότι θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εμείς, όμως, θέλουμε να είμαστε αυτοί που θα τερματίσουν πρώτοι και να πανηγυρίσουμε την άνοδο.

Δε δυσκολεύτηκα πολύ να πάρω την απόφαση και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα και θα είμαι στην προσπάθεια ν’ ανέβει ο Πανιώνιος στην Α1».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!