Σε «ανώμαλη προσγείωση» υποχρέωσε η Ρεάλ Μαδρίτης την Τζιρόνα.

Σε «ανώμαλη προσγείωση» υποχρέωσε η Ρεάλ Μαδρίτης την Τζιρόνα, ενώπιον του κοινού της μέχρι σήμερα πρωτοπόρου, με τους «μερένγκες» να βάζουν τέλος στο σερί των έξι νικών των γηπεδούχων. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πέρασε νικηφόρα με 3-0 από το «Μοντιλίβι», για την 8η αγωνιστική της LaLiga, και αναρριχήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, «εκθρονίζοντας» την Τζιρόνα, η οποία υποχώρησε στην τρίτη θέση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Χοσελού στο 17΄ άνοιξε το σκορ για τη Ρεάλ, με τον Τσουαμενί να βάζει τις βάσεις του «διπλού» τέσσερα λεπτά αργότερα, διαμορφώνοντας το 2-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Οι Μαδριλένοι κυριάρχησαν και στην επανάληψη, «σφραγίζοντας» τη νίκη στο 71΄ με τον Μπέλιγχαμ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Νάτσο με απευθείας κόκκινη στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι συνθέσεις

Τζιρόνα (Μίτσελ): Γκατσανίγκα – Κόουτο, Έρικ Γκαρθία, Μπλιντ, Μιγκέλ Γκουτιέρεθ – Τσιγκάνκοφ (46’ Βάλερι), Ερέρα (87’ Σολίς), Νταβίντ Λόπεθ (60’ Πόρτου), Αλέις Γκαρθία, Σάβιο (79’ Πάμπλο Τόρε) – Ντόβμπικ (60’ Στουάνι).

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κέπα – Καρβαχάλ. Ρούντιγκερ. Νάτσο, Καμαβινγκά – Βαλβέρδε (87’ Μπραΐμ Ντίαθ), Τσουαμενί, Κρόος – Μπέλινγκχαμ (74’ Ντάνι Θεμπάγιος) – Βινίσιους Ζούνιορ (68’ Ροντρίγκο), Χοσέλου (87’ Λούκας Βάθκεθ).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!