Ο Τσάμπι Αλόνσο απάντησε για τις φήμες που τον θέλουν να διαδέχεται τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Τσάμπι Αλόνσο εμφανίζεται στον ορίζοντα της Ρεάλ Μαδρίτης ως φαβορί να διαδεχθεί ον Κάρλο Αντσελότι, όταν ο Ιταλός προπονητής τον Ιούνιο αναχωρήσει για τον πάγκο της εθνικής Βραζιλίας.

Ο Ισπανός προπονητής της Μπάγερ Λεβερκούζεν ξέρει πώς να αντιμετωπίζει τις φήμες, όπως απέδειξε για άλλη μια φορά σήμερα (29/9) στη συνέντευξη Τύπου της γερμανικής ομάδας:

«Εγώ προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης; Είμαστε στον Σεπτέμβριο, είναι νωρίς», απάντησε στην ερώτηση σχετικά με το γεγονός ότι εμφανίζεται ως φαβορί να είναι ο επόμενος προπονητής των Μαδριλένων. αλόνσο

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Παραμένω συγκεντρωμένος. Ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν, θέλουμε όλοι οι παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι. Γι’ αυτό πρέπει να είμαι ο πρώτος», υποστήριξε.

Ο Τσάμπι Αλόνσο ρωτήθηκε επίσης για το πώς αισθάνεται για την ομάδα του, για τους παίκτες του που υπάρχουν αυτές οι φήμες για το μέλλον του προπονητή τους:
«Οι παίκτες ξέρουν πώς είναι το ποδόσφαιρο. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Δεν έχουμε μιλήσει για αυτό», κατέληξε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!