Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, μίλησε για τον Κώστα Σλούκα και την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, μίλησε για τον Κώστα Σλούκα και την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

«Πέρυσι ήταν μια άκρως πετυχημένη χρονιά, σίγουρα είχαμε αλλαγές, χάσαμε παίκτες που ήταν σημαντικοί στο παιχνίδι μας, ένας από τους οποίους κάθεται δίπλα μου (σ.σ. Σλούκας). Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και εξαιρετική χημεία ήδη παρόλο που εντάχθηκαν στην ομάδα νέα παιδιά, στόχος μας να κατακτήσουμε τον πρώτο τίτλο και να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό ψηλά», ανέφερε ο Κώστας Παπανικολάου και πρόσθεσε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο αμοιβαίος σεβασμός που υπάρχει ανάμεσα σε εμένα και στον Σλούκα δεν μπορεί να αλλάξει όσα ζήσαμε μία ζωή επειδή παίζουμε σε διαφορετικές ομάδες. Έχω πει ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης του, όμως πρέπει να κοιτάμε τη μεγαλύτερη εικόνα από μία μετακίνηση από μία ομάδα σε άλλη. Είμαστε επαγγελματίες, ο αθλητισμός είναι στη σφαίρα της ψυχαγωγίας. Το έχω ξαναζήσει και με τον Παπαπέτρου, κάναμε πολλή παρέα, όμως στο παρκέ θα υπάρξει και η κόντρα, θα υπάρξει και η αψιμαχία, δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε μεγαλύτερο απ’ όσο είναι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!