Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε μετά τη νίκη θρίλερ της ΑΕΚ επί του Ατρόμητου.

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε μετά τη νίκη θρίλερ της ΑΕΚ επί του Ατρόμητου και στάθηκε στην έλλειψη ενέργειας των παικτών του λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα μετά τη νίκη της ΑΕΚ:

«Πρώτα απ’ όλα καλησπέρα. Το παιχνίδι μπορούμε να το χωρίσουμε σε δυο μέρη. Σε ένα μέρος όπου η ομάδα ξεκίνησε καλά. Βάλαμε τον αντίπαλο στο δικό του μισό και δεν του επιτρέψαμε να βγει. Με κάποιους δρόμους που δημιουργήσαμε για να φτάσουμε στο αντίπαλο τέρμα, άλλους καλούς, άλλους κακούς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, λόγω έλλειψης ενέργειας, εξαιτίας ότι δε συνεχίσαμε οργανωμένα, αλλά και τις αλλαγές του αντιπάλου μας δημιούργησε κάποια προβλήματα στο τέλος. Είναι παιχνίδια που δεν μπορούμε να πούμε ότι μας πείθουν, αλλά έπρεπε να πάρουμε αυτή τη νίκη γιατί μας έλειπε από το γήπεδό μας.

Επίσης, το ότι έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια, έχει αρχίσει και φαίνεται. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες αλλαγές, αλλά σε κάποιους παίκτες φαίνεται η κούραση και είναι φυσιολογικό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!