Ο Ατρόμητος με επιστολή στη ΚΕΔ εξέφρασε τα παράπονά του για τις διαιτητικές αποφάσεις στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Ατρόμητος με επιστολή στη ΚΕΔ εξέφρασε τα παράπονά του για τις διαιτητικές αποφάσεις στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, Επιστολή στον αντιπρόεδρο της ΚΕΔ, Σταύρο Μάνταλο απέστειλε ο Γιώργος Σπανός, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ. Παράλληλα, η διοίκηση έκανε λόγο και για ορισμένους εξωγενείς παράγοντες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Σχετικά με την επιστολή του μεγαλομετόχου της ομάδας μας, Γιώργου Σπανού.

Αφού υπάρχει αναφορά στα χθεσινά ξεκάθαρα λάθη των Σάββα, Παπαδόπουλου, Παπαπέτρου τα οποία αναφέραμε και χθες, εκφράζουμε ξεκάθαρα τη λύπη μας για το γεγονός ότι είχαμε υπάρξει υπέρμαχοι των Ελλήνων διαιτητών, οι οποίοι, όμως, αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία με αποκορύφωμα το χθεσινό ότι πρώτον δεν έχουν ούτε τις ικανότητες και δεύτερον ότι επηρεάζονται από εξωγενείς παράγοντες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μετά τα όσα έγιναν χθες, ο Ατρόμητος δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια και ειδικότερα για τον κ. Παπαπέτρου, θα σταλεί βίντεο με τα κατορθώματά του στην αρμόδια επιτροπή της UEFA και στον πρόεδρο της, Ρομπέρτο Ροσέτι.

Επιπλέον, έπειτα από ακόμα ένα ρεσιτάλ εναντίον της ομάδας μας, θεωρούμε εύλογη την αντικατάστασή του από το ματς της Δευτέρας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (2/10), καθώς έχει οριστεί πάλι VAR για δεύτερο σερί ματς του Ατρόμητου!

Κλείνοντας, απαιτούμε την παραδειγματική του τιμωρία για τη χθεσινή του συμπεριφορά, θεωρώντας ότι έχει υπάρξει ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!