Ο Άντονι επιστρέφει στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς είχε τεθεί εκτός ομάδας, μέχρι να ξεκαθαρίσει τις κατηγορίες που υπάρχουν εναντίον του για ενδοοικογενειακή βία.

Ο Άντονι επιστρέφει στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Βραζιλιάνος άσος είχε τεθεί εκτός ομάδας, στις αρχές του μήνα, μέχρι να ξεκαθαρίσει τις κατηγορίες που υπάρχουν εναντίον του για ενδοοικογενειακή βία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Κατηγορούμενος για κακοποιητική συμπεριφορά από την πρώην φίλη του, Γκαμπριέλα Καβαλίν, ο διεθνής επιθετικός κατηγορείται και από άλλες δύο γυναίκες, για ανάλογη συμπεριφορά. Υπενθυμίζεται ότι ο Αντονι κατηγορήθηκε από την πρώην φίλη του για βία, κατηγορία την οποία ακολούθησε η δημοσίευση συντριπτικών στοιχείων εις βάρος του, στο βραζιλιάνικο Τύπο.

Με επίσημη τοποθέτηση, οι «κόκκινοι διάβολοι» ξεκαθαρίζουν πως αναγνωρίζουν τις κατηγορίες που υπάρχουν εναντίον του και η επιστροφή του στην ομάδα θα γίνει, μολονότι συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα: «Από την εμφάνιση των καταγγελιών τον Ιούνιο ο Άντονι συνεργάζεται με την αστυνομική έρευνα τόσο στη Βραζιλία, όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα συνεχίσει να το κάνει. Ως εργαζόμενος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφασίστηκε να επιστρέψει στις προπονήσεις και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, ενώ η έρευνα συνεχίζεται. Η ομάδα θα παρακολουθεί εξελίξεις στο θέμα. Ως σύλλογος καταδικάζουμε τις πράξεις βίας και κακοποίησης».

Η Γκαμπριέλα Καβαλίν θα πάει και αυτή την επόμενη βδομάδα στην Αγγλία για να καταθέσει στις αγγλικές Αρχές.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!