Ο Αλ Κελαϊφί για άλλη μια φορά μίλησε κολακευτικά για τον Κίλιαν Εμπαπέ και σχολίασε και την ιδέα της ευρωπαϊκής Super League.

«Ο Μπαμπέ είναι παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν. Αγαπά αυτόν τον σύλλογο και είναι ένας φανταστικός παίκτης. Ο καλύτερος στον κόσμο. Εμείς είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τον Μπαπέ… και θα τον έχουμε». Μήνυμα του προέδρου της Παρί Σεν Ζερμέν και της ECA (ευρωπαϊκή ένωση συλλόγων) προς κάθε…κατεύθυνση, στη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην πολωνική ιστοσελίδα “Meczyki”.Αλ Κελαϊφί

Εκτός από τον Κιλιάν Μπαπέ, μίλησε για το σχέδιο της ευρωπαϊκής Super League, τη σχέση του με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Δεν είμαι εναντίον της Μπαρτσελόνα ή της Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν πρόκειται να αποκλείσω κανέναν. Είμαι κατά των συγκρούσεων και των τσακωμών. Συναντήθηκα με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα Ζοάν Λαπόρτα, και του είπα το ίδιο πράγμα. Αν θέλουν να τσακωθούν, ας τσακωθούν μεταξύ τους. Η Super League είναι ένα αστείο αυτή τη στιγμή», τόνισε χαρακτηριστικά. Αλ Κελαϊφί

«Μαζί με τον πρόεδρο της UEFA δουλεύουμε για το συλλογικό καλό και πολλοί από εμάς θα μπορούσαμε να είχαμε επιλέξει διαφορετικά. Η ίδια η UEFA έκανε εξαιρετική δουλειά στο να σταματήσει τη Super League. Υπό αυτή την έννοια, πρέπει επίσης να ευχαριστήσω τον Αλεξάντερ Τσέφεριν για τη συνεισφορά του», εξήγησε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!