Super League: Συνεχίζεται η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τα ματς των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού να ξεχωρίζουν.

Λίγες ημέρες έπειτα από τις σπουδαίες εκτός έδρας επιτυχίες της επί των Μπράιτον και Παναθηναϊκού, η ΑΕΚ επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου ακόμη δεν έχει νίκη, για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο. Χωρίς «τρίποντο» οι Περιστεριώτες που, ωστόσο, έδειξαν καλά δείγματα στην ισοπαλία στο Ηράκλειο. Super League

Στην Τρίπολη, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα στο αθηναϊκό ντέρμπι. Οι Αρκάδες, όμως, είναι αήττητοι και πάντα δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ενώ προέρχονται κι από το «διπλό» στο Βόλο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στις Σέρρες, τέλος, τα «λιοντάρια» θα επιδιώξουν να πάρουν τη δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη τους, καθώς υποδέχονται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις μέχρι στιγμής – κάτι που πιστοποιήθηκε και στο 2-0 επί της Λαμίας – ωστόσο ο «Αγιαξ της Ηπείρου» είναι σκληροτράχηλος και αήττητος εκτός έδρας.

Σε αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής στη Super League σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

Παναιτωλικός – ΟΦΗ 1-1

Κηφισιά – Λαμία 1-1

Ολυμπιακός – Άρης 4-1

ΠΑΟΚ – Βόλος 3-0

Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 28/09

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 28/09

ΑΕΚ – Ατρόμητος 28/09

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!