Για ένα μήνα θα βρεθεί στο Σακραμέντο ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που θα ενταχθεί στο τιμ των Κινγκς.

Υπέρμαχος της δια βίου μάθησης ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αποφάσισε μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Μπαρτσελόνα, ν’ αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο του για να γίνει καλύτερος.

Ο Λιθουανός προπονητής, ο οποίος δεν βρήκε ομάδα στην Ευρώπη για τη σεζόν που αρχίζει, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της πατρίδας του “15min.lt”, αναχωρεί άμεσα για τις ΗΠΑ και το Σακραμέντο, προκειμένου να βρεθεί για έναν μήνα και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο δίπλα στο τεχνικό τιμ των Κινγκς παρακολουθώντας πως εργάζονται οι συνάδελφοί του στο ΝΒΑ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο πλευρό, λοιπόν του κορυφαίου προπονητή της σεζόν (2022-23) στο ΝΒΑ, Μάικ Μπράουν, αλλά και του Τζόρντι Φερνάντεθ, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει έναν ακόμη λόγο που επέλεξε τους Κινγκς από όλες τις ομάδες του ΝΒΑ.

Αυτός δεν είναι άλλος από την παρουσία του συμπατριώτη του Ντομάντας Σαμπόνις στους Κινγκς. Εκεί θα βρει και τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος αποφάσισε το καλοκαίρι πως είχε έρθει η κατάλληλη στιγμή να περάσει τον Ατλαντικό και να δοκιμάσει τις δυνατότητές του στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!